Cosmin Tobolcea – vicepresedinte al ARIC – castigator al premiului FIDIC Future Leaders 2021

FIDIC a anuntat castigatorul 2021 al Premiului sau anual Future Leaders la un eveniment online care a avut loc in data de 9 septembrie 2021.

Premiile FIDIC Future Leaders recunosc si promoveaza realizarile remarcabile ale viitorilor lideri din industria de inginerie de consultanta din intreaga lume si, de asemenea, incurajeaza participarea efectiva a viitorilor lideri la FIDIC. Vorbind la prezentarea premiilor, CEO-ul FIDIC, Dr. Nelson Ogunshakin, a declarat: „Aceste premii recunosc contributia tinerilor profesionisti la initiativa FIDIC Future Leaders, care este atat de importanta pentru FIDIC si pentru viitorul industriei de inginerie, constructii si infrastructura.”

Castigatorul Premiului FIDIC Future Leaders 2021 a fost anuntat ca fiind Cosmin Tobolcea din Romania.

Cu o experienta de peste 16 ani in implementarea si supravegherea contractelor de constructii in Romania si la nivel international, CosminTobolcea a fost implicat in  multe proiecte ca lider de echipa, inginer / supraveghetor si consultant si a fost descris de judecatori ca fiind cineva care, de asemenea, cauta sa impartaseasca cunostinte si invataturi din munca sa.

In prezent, director general al PROTOBY, una dintre cele mai importante companii de inginerie si consultanta din Romania, Cosmin Tobolcea are, de asemenea, o vasta experienta in lucrul cu si promovarea contractelor FIDIC. Comentand succesul sau, presedintele FIDIC, Bill Howard, a declarat: „Cosmin a fost foarte activ in cadrul FIDIC, jucand un rol cheie in infiintarea si dezvoltarea grupului Future Leaders si participand la conferinte internationale si regionale FIDIC si la alte evenimente.

„In perioada 2018-2020, Cosmin a fost presedintele Comitetului Future Leaders FIDIC si membru al Grupului Operativ FIDIC pentru Diversitate. De asemenea, a fost membru al Comitetului de Dezvoltare Durabila FIDIC si este in prezent membru al Comitetului de Consolidare a Capacitatii FIDIC. De asemenea, este membru al Consiliului de Certificare a Acreditarii FIDIC, care supravegheaza continutul si procesele programelor de certificare FCL.

„Cosmin este un sustinator entuziast al FIDIC si al rolului viitorilor lideri din cadrul organizatiei si a jucat un rol influent in sensibilizarea asociatiilor membre FIDIC pentru a fi mai constienti de viitorii lideri si pentru a le oferi oportunitati de dezvoltare si inflorire. Toate acestea, aliate unei abordari proactive a promovarii si avansarii tinerilor profesionisti din industria noastra, fac din Cosmin Tobolcea un castigator demn al Premiului FIDIC Future Leaders 2021.”

Comentand succesul sau, Cosmin Tobolcea a spus: „Sunt cu adevarat onorat sa primesc acest premiu uimitor. Lucrul cu FIDIC si voluntariatul pentru industrie au definit cine sunt astazi profesional si as incuraja cu tarie toti tinerii profesionisti sa se implice in familia globala FIDIC, care defineste astfel comunitatea internationala de consultanta. Este treaba viitorilor lideri sa modeleze viitorul!”