ALEGEREA DLUI. COSMIN TOBOLCEA CA MEMBRU IN COMITETUL DIRECTOR AL FIDIC

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca ieri, in cadrul Adunarii Generale a FIDIC de la Geneva, dl. Cosmin Tobolcea, vicepresedinte al ARIC, a fost ales ca membru in Comitetul Director al FIDIC. Este primul roman, reprezentant al ARIC, ales in acesta pozitie onoranta.

Cosmin Tobolcea care este Directorul General al firmei Protoby din Iasi si care are o experiență de peste 20 de ani în implementarea și supravegherea contractelor de construcții în România și la nivel internațional, este un susținător entuziast de multă vreme al FIDIC și al rolului viitorilor lideri. El a jucat un rol influent în creșterea gradului de conștientizare în rândul asociațiilor membre FIDIC pentru a fi mai conștienți de viitorii lideri și pentru a le oferi oportunități de a se dezvolta și de a avansa.

Mandatul său în Comitetul FIDIC va dura patru ani. 

Comentând alegerea sa în consiliul FIDIC, Cosmin a spus: „Sunt onorat că am fost ales de colegii mei din industrie și profesioniști în consiliul FIDIC. Lucrul cu FIDIC și voluntariatul pentru această industrie fantastică a definit cu adevărat cine sunt astăzi din punct de vedere profesional și aș încuraja cu tărie toți tinerii profesioniști să se implice în familia globală FIDIC, care definește astfel comunitatea internațională de consultanță. Sunt încântat acum să fac parte din conturarea viitorului acestei comunități, al industriei noastre și al FIDIC în sine.”

Doamna Catherine Karakatsanis, Presedinta a FIDIC l-a prezentat Adunarii generale pe Cosmin spunand: “Sunt încântata să văd venirea lui Cosmin Tobolcea ca nou membru al Comitetului Director. Cosmin conduce una dintre cele mai importante companii de inginerie și consultanță din România și are o vastă experiență în multe proiecte de construcții ca lider de echipă, inginer/supervizor și consultant. Cred că este, de asemenea, semnificativ faptul că Cosmin este fost președinte al Comitetului viitorilor lideri FIDIC și un câștigător anterior al premiului FIDIC Future Leaders Award în 2021. Ascensiunea sa în comitetul de conducere al FIDIC arată că FIDIC se gândește serios să aducă noi talente și sper sa ii inspire pe alți viitori lideri să urmeze o cale similară pe măsură ce își progresează în carieră.”

Il felicitam pe colegul nostru Cosmin pentru aceasta realizare deosebita, suntem mandri de reusita sa si activitatea sa profesionala ireprosabila si ii uram mult succes in noua sa functie!